Turskilt

A2G Profilering AS er fra 2019 godkjent og anbefalt produsent og leverandør til Turskiltprosjektet.no DET SKAL MERKES I HELE LANDET

A2G Profilering AS leverer alle typer turskilt, informasjonstavler og monteringsmateriell i henhold til de strenge kravene som stilles til kvalitet og visuell utforming.
 
Vår spesialitet er malte turskilt i tre,  men vi leverer alle typer turskilt enten i aluminium eller PVC.
Med de varierende værforholdene vi har i Norge er det viktig  at produktene vi leverer har høyest mulig kvalitet.
 
Mange år med skiltproduksjon har satt oss i stand til å møte kravene som stilles i dette prosjektet og vi er stolt av bli anbefalt produsent og leverandør.
 
Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i felleskap har gitt økonomisk støtte til merking, skilting og informasjonstiltak knyttet til turruter i Norge.
 
Tiltakene skal  utføres i overenstemmelse med retningslinjer for prosjektet og Merkehåndboken. Turskiltprosjektet videreføres fra 2019 i en permanent tilskuddsordning.
 
Har dere et spennende turskiltprosjekt? Ta kontakt med oss i A2G Profilering AS for en gjennomgang  av hvilke muligheter som finnes og hvordan dere kan søke om midler til prosjektet.
 
A2G Profilering AS  følger deres prosjekt fra ide til ferdig tursti!

Les mer om turskiltprosjektet

Kontaktpersoner Turskilt

Ingunn Tverdal
Ingunn Tvedal

Produksjonsleder

Turskilt produkter