Skilt

Vi leverer alle typer inne- og utendørsskilt, og utarbeider komplette løsninger i samarbeid med kunde.

Skilt kan være så mangt – de fleste tenker automatisk gateskilt, eller store fasadeskilt. Men skilt er også systemer for merking av møterom, toaletter, nødutganger, foliering av vinduer og så videre.

I nært samarbeid med oppdragsgiver utarbeider vi komplette løsninger både for utvendig og innvendig skilting. Vi leverer alt fra utvendige fasadeskilter og informasjonstavler, til innendørsskilt som sikkerhetsskilter og sikkerhetsplaner, dørmerking, informasjonstavler, vindusdekor og frosting av vindu.

Vi hjelper deg

Trenger du fasadeskilting rådgir vi deg gjennom hele prosessen: Valg av utvendig skilt som passer til fasaden, og hvordan utførelsen best representerer din bedrift, og dine behov.

Vet du for eksempel at man må søke det offentlige dersom man vil sette opp et fasadeskilt? Vi vet det – og hjelper deg gjennom hele søkeprosessen.

Trenger du andre typer spesialskilt hjelper vi deg gjerne. Alt fra små skilter med enkle tekster, til store eksklusive skilter med 4-farge print. Materialvalg er avgjørende for resultatet. Fortell oss hva skiltet skal brukes til, og vi hjelper deg å velge riktig.

Vi har lang erfaring og gode referanser for komplett merking og skilting av institusjoner. Dette være seg skoler, sykehus, kontor- og administrasjonsbygg, hoteller, kjøpesenter osv.

Kontaktpersoner Skilt

A2G Profilering Kontaktperson

Salgssjef

Bjørn Pettersen
Ingunn Tvedal

Produksjonsleder

Ingunn Tverdal

Skilt produkter